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논문성과
재난안전 R&D를 통해 발간된 논문 성과 입니다. 논문명을 클릭하면 상세 정보를 확인할 수 있습니다.
부처
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경호처
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과기정통부
관세청
교육부
국가보훈처
국가유산청
국방부
국세청
국조실
국토부
금융위
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중기부
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통계청
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해경청
해수부
행안부
환경부
년도
2021
2020
2019
2018
2017
2016
유형
사회재난
안전사고
자연재난
기타
사회재난
안전사고
자연재난
기타
논문명
초기화
선택된 조건 검색
그래프 변경하기
그래프 변경하기
※ 도표 항목을 클릭 시 해당 항목이 반영된 도표와 목록이 나타납니다. 초기화를 누르면 처음 화면으로 돌아갑니다.
목록 테이블에 한번에 보여질 행의 개수를 설정합니다.
10
20
30
40
50
총 목록 수 :
17,605
건 , 페이지 수 :
1612
/1761
초기화
논문성과 : 번호, 성과발생년도, 성과발생부처, 성과사업명, 논문명, 학술지명, 재난안전 유형 순으로 나열되고 있습니다.
번호
성과발생년도
성과발생부처
성과사업명
논문명
학술지명
재난안전 유형
1495
2016
질병청
사회문제해결형기술개발
Classification of diurnal patterns of particulate inorganic ions downwind of metropolitan Seoul
ENVIRONMENTAL SCIENCE AND POLLUTION RESEARCH
1. 생활부문미세먼지
1494
2016
질병청
한국식품연구원연구운영비지원
Growth inhibitory effect of bacteriophages isolated from western and southern coastal areas of Korea against Vibrio parahaemolyticus in Manila clams
APPLIED BIOLOGICAL CHEMISTRY
1. 식품사고
1493
2016
질병청
한국식품연구원연구운영비지원
Enzymatic formation of carbohydrate rings catalyzed by single-walled carbon nanotubes
BIOPROCESS AND BIOSYSTEMS ENGINEERING
1. 식품사고
1492
2016
질병청
한국식품연구원연구운영비지원
Graphene growth from reduced graphene oxide by chemical vapour deposition: seeded growth accompanied by restoration
SCIENTIFIC REPORTS
1. 식품사고
1491
2016
질병청
한국식품연구원연구운영비지원
A Whole-Cell Surface Plasmon Resonance Sensor Based on a Leucine Auxotroph of Escherichia coli Displaying a Gold-Binding Protein: Usefulness for Diagnosis of Maple Syrup Urine Disease
ANALYTICAL CHEMISTRY
1. 식품사고
1490
2016
질병청
한국식품연구원연구운영비지원
Contents and compositions of policosanols in green tea (Camellia sinensis) leaves
FOOD CHEMISTRY
1. 식품사고
1489
2016
질병청
한국식품연구원연구운영비지원
The impact of antimicrobial effect of chestnut inner shell extracts against Campylobacter jejuni in chicken meat
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
1. 식품사고
1488
2016
질병청
한국식품연구원연구운영비지원
Evaluation of pH differential and HPLC methods expressed as cyanidin-3-glucoside equivalent for measuring the total anthocyanin contents of berries
JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
1. 식품사고
1487
2016
질병청
한국식품연구원연구운영비지원
Quantitative determination of conjugated linoleic acids in hydrogenated vegetable oils using refractive index
FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY
1. 식품사고
1486
2016
질병청
한국식품연구원연구운영비지원
Virulence Factors and Stability of Coliphages Specific to Escherichia coli O157:H7 and to Various E. coli Infection
Journal of Microbiology and Biotechnology
1. 식품사고
처음
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1619
1620
다음
끝