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성과 : 과학기술적 성과 : 논문 성과

논문성과

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논문성과 : 번호, 성과발생년도, 성과발생부처, 성과사업명, 논문명, 학술지명, 재난안전 유형 순으로 나열되고 있습니다.
번호 성과발생년도 성과발생부처 성과사업명 논문명 학술지명 재난안전 유형
1495 2016 질병청 사회문제해결형기술개발 Classification of diurnal patterns of particulate inorganic ions downwind of metropolitan Seoul ENVIRONMENTAL SCIENCE AND POLLUTION RESEARCH 1. 생활부문미세먼지
1494 2016 질병청 한국식품연구원연구운영비지원 Growth inhibitory effect of bacteriophages isolated from western and southern coastal areas of Korea against Vibrio parahaemolyticus in Manila clams APPLIED BIOLOGICAL CHEMISTRY 1. 식품사고
1493 2016 질병청 한국식품연구원연구운영비지원 Enzymatic formation of carbohydrate rings catalyzed by single-walled carbon nanotubes BIOPROCESS AND BIOSYSTEMS ENGINEERING 1. 식품사고
1492 2016 질병청 한국식품연구원연구운영비지원 Graphene growth from reduced graphene oxide by chemical vapour deposition: seeded growth accompanied by restoration SCIENTIFIC REPORTS 1. 식품사고
1491 2016 질병청 한국식품연구원연구운영비지원 A Whole-Cell Surface Plasmon Resonance Sensor Based on a Leucine Auxotroph of Escherichia coli Displaying a Gold-Binding Protein: Usefulness for Diagnosis of Maple Syrup Urine Disease ANALYTICAL CHEMISTRY 1. 식품사고
1490 2016 질병청 한국식품연구원연구운영비지원 Contents and compositions of policosanols in green tea (Camellia sinensis) leaves FOOD CHEMISTRY 1. 식품사고
1489 2016 질병청 한국식품연구원연구운영비지원 The impact of antimicrobial effect of chestnut inner shell extracts against Campylobacter jejuni in chicken meat LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 1. 식품사고
1488 2016 질병청 한국식품연구원연구운영비지원 Evaluation of pH differential and HPLC methods expressed as cyanidin-3-glucoside equivalent for measuring the total anthocyanin contents of berries JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION 1. 식품사고
1487 2016 질병청 한국식품연구원연구운영비지원 Quantitative determination of conjugated linoleic acids in hydrogenated vegetable oils using refractive index FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY 1. 식품사고
1486 2016 질병청 한국식품연구원연구운영비지원 Virulence Factors and Stability of Coliphages Specific to Escherichia coli O157:H7 and to Various E. coli Infection Journal of Microbiology and Biotechnology 1. 식품사고